ΑΦΙΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟΥ - Λ. ΚΥΡΙΔΗ.jpg

Κυρίδης Λεωνίδας

 

Γεννήθηκε στη Λάρισα και σπούδασε  κλασική κιθάρα ενώ παράλληλα παρακολούθησε τα πρώτα μαθήματα κοντραμπάσου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Συνέχισε τις σπουδές του στο κοντραμπάσο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Ήταν μέλος της Δημοτικής Συμφωνικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης για 30 χρόνια.

Συμμετέχει σε διάφορα ορχηστρικά σύνολα ποικίλης μουσικής ενώ συνεργάζεται και δισκογραφεί με έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές. (Χατζηδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Φαραντούρη, Μητσιάς, Καλογιάννης, Λέκκας, Καζαντζής, Χαρούλης, Θηβαίος, Ζερβουδάκης, Πασχαλίδης, Δεληβοριάς, Πάριος, Stavento, κ,α..)

Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες σε Αμερική και Ευρώπη. 

Λίγα λόγια για το σεμινάριο

 

Παρακολουθείς ανελλιπώς τα μαθήματα στο ωδείο, διαβάζεις τις σπουδές, τις ασκήσεις, τις κλίμακες και τα κομμάτια σου. Λατρεύεις αυτό το επιβλητικό όργανο και περιμένεις την ώρα που θα ανέβεις στη σκηνή. Αυτή η στιγμή έφτασε για μία συναυλία με τραγούδια και… ωχ! που είναι οι νότες; τι είναι αυτά τα σύμβολα; τι θα διαλέξεις από τις συγχορδίες;

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές κοντραμπάσου που θέλουν να ανακαλύψουν (πέρα από τις κλασικές σπουδές τους), πως μπορούν να συνοδέψουν άλλα είδη μουσικής: λαϊκή, ρεμπέτικη, έντεχνη, ροκ-ποπ.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

 

Ώρες: 10:00- 13:00 και 16:00-19:00

 

Αίθουσα Συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Λάρισας- Πλατεία λαού

 

 

*Για τους συμμετέχοντες είναι απαραίτητη η επίδειξη Rapid Test 24/ώρου (αφορά και εμβολιασμένους)

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram

Heading 1